Anlita städare och satsa på karriären

Karriär, välbefinnande och pengar hör ihop. Därför kan det vara klokt att anlita hjälp för vissa vardagssysslor, som städningen. Då kan fokusera på din karriär och tjäna mer pengar.

Fokusera på karriären
Att ha ett jobb som du verkligen trivs med och som är roligt att gå till är viktigt. Många av oss tycker också om att få utvecklas som personer, få tänka, lära oss nya saker, få utöva ledarskap och lösa riktigt intressanta problem. Då räcker inte alltid 40 timmar i veckan på jobbet till, särskilt inte om din dröm är att få bli chef, utveckla ett framgångsrikt företag eller få möjligheten att resa mycket i jobbet. För att få mer tid till karriären, relationer och fritidsintressen kan det därför vara klokt att ta bort tråkiga moment som städning i vardagspusslet. Istället för att du kommer hem och behöver ta fram dammsugaren, så är det städat och snyggt i din bostad. Du kan omgående fokusera på dina barn, träna, gå en kurs online eller arbeta. Beroende på just din livssituation.

Anlita en professionell städare
Att anlita en städare är en win-win för er båda. Du får ett snyggt och fräscht hem med flyttstädare malmö, medan städaren får mer jobb. Mer lön för den professionella städaren, samtidigt som även du kan förbättra dina möjligheter att tjäna än mer pengar. Naturligtvis ska du anlita en städare som har kollektivavtal och helst en firma som satsar på miljövänliga produkter. Bättre för både dig och din städhjälp.

Om du är riktigt seriös med karriären är det smart att få hemmet städat en gång i veckan. Då behöver du nästan aldrig ta fram dammsugaren alls. Tänk vad skönt att få komma hem och det luktar rent och fräscht. Snyggt och rent på diskbänken, inget damm under soffan, ordning och reda i badrummet och golven är skurade. Du sparar inte bara in tid under själva städningen, utan även genom att inte behöva tänka på den.

Bättre ekonomi med städhjälp
Förvisso kostar det att anlita en städare, men målet är ju att du ska få mer tid och engagemang till din karriär. Förutom att du gör RUT-avdrag, så kommer du ju kunna fokusera mer på ditt jobb. Vad du betalar städfirman i veckan kommer då i slutändan att vara mindre än vad du kommer att få i lönekuvertet genom att du får möjlighet att prestera bättre. Du lösgör också mer tid, vilket ger möjlighet till rekreation. Rekreation är viktigt för att kunna arbeta väl. Har du stressat en dag på jobbet är det skönt att kunna ta en långpromenad, cykeltur eller bara slappa med en bok i soffan.